Podo Services behandelt uw voetklachten

Loopt u al lange tijd rond met voetklachten? Of hebt u sinds kort last van een zere voet? Dan kunt u terecht bij podotherapiepraktijk Podo Services. Dé plek voor het onderzoeken en behandelen van voetklachten in Enschede. Uw klacht wordt onderzocht en vervolgens wordt een behandelplan opgesteld. Misschien komt u er bijvoorbeeld wel achter dat er geen sprake is van hielspoor, maar van een ander probleem. Meten is weten, en met de juiste behandeling probeert Podo Services uw voetklachten te verminderen.

Van kwaad tot erger

Veel mensen hebben last van voetklachten. Vooral na de vakantietijd lopen mensen vaak rond met pijn aan de voet; slippers zijn nu eenmaal niet ideaal. Men gaat er al snel van uit dat de pijn vanzelf overgaat, maar dit is niet altijd zo. Pijn onder de voet of aan het gewricht komt namelijk vaak voort uit de manier van lopen en dit verandert niet zo gemakkelijk. Bovendien maakt last van de voet dat u anders gaat lopen om de voet te ontlasten, wat vervolgens tot nieuwe klachten kan leiden.

U kunt bij Podo Services terecht voor het onderzoeken en behandelen van veel verschillende klachten, zoals:

  • Doorgezakte voet/doorgezakte voorvoet/platvoet
  • Hielspoor
  • Likdoorns door bijvoorbeeld krappe schoenen of een verkeerde teenstand
  • Ingegroeide teennagels

Ook de behandeling loopt erg uiteen, van het uitvoeren van een pedicurebehandeling om de huid en nagels te behandelen tot het aanmeten van steunzolen. Tijdens de eerste afspraak wordt uw klacht onderzocht en vervolgens de behandelmethode bepaald. Ervaring wijst uit dat de oorzaak van de klacht niet altijd is wat u zou denken; na het bepalen van de diepere oorzaak zou het ook kunnen dat u wordt doorverwezen naar bijvoorbeeld de fysiotherapeut. Podo Services onderhoudt nauwe banden met diverse zorgcollega’s, zodat dit traject soepel verloopt en u steevast de zorg krijgt die u nodig hebt.

Ervaren deskundigheid

Bij de behandeling van hielspoor of andere voetklachten kunt u te allen tijde rekenen op de ervaren deskundigheid van uw podotherapeut. Er zal niet zomaar een behandeling worden gestart: uw klacht wordt uitvoerig onderzocht en vervolgens zult u advies krijgen over vervolgstappen. Zo weet u waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Wel zo fijn.

Een afspraak kunt u gemakkelijk plannen via de webagenda. U kunt de praktijk ook bellen via tel. 085-888 5793 of mailen naar info@podoservices.nl. Graag tot ziens bij Podo Services in Enschede.