Patricia Gerritsen

Mijn naam is Patricia Gerritsen en ik heb in 2007 mijn opleiding podotherapie aan Saxion afgerond. Sindsdien heb ik gewerkt in diverse grotere praktijken om zodoende een brede kennis en ervaring op te doen.

Sinds mijn afstuderen ben ik 13 jaar verbonden geweest als docent aan de opleiding Podotherapie van Saxion.

Naast podotherapeut ben ik ook Master in de Onderwijskunde. In 2015 heb ik de master Leren en Innoveren afgerond.

Tevens heb ik de opleiding echografie van de voet en enkel afgerond in 2020.

Naast mijn inhoudelijke expertise op het gebied van podotherapie en echografie ben ik specialist in het onderzoeken, opzetten en uitvoeren van projecten om zowel onderwijs als bedrijfsleven te innoveren. In die vorm ben ik ook continu verbonden aan het onderwijs.

Tevens werk ik voor diverse commissies verbonden aan de Nederlandse beroepsvereniging voor podotherapeuten (NVvP).

Ik ben kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

 

 

   

 

 

Debbie Simmelink

Mijn naam is Debbie Simmelink, podotherapeut sinds 2010. Ik heb ervaring opgedaan in verschillende kleine en middelgrote praktijken.

“Waarom heb jij voor podotherapie gekozen. Met voeten werken is niet gelijk het eerste waar ik aan denk om voor te kiezen.” Dat is een vraag die ik vaak gesteld krijg.

Wat mij aanspreekt is het werken met mensen. Daarnaast ben ik graag praktisch bezig waarbij soms op een creatieve manier een oplossing bedacht moet worden om iemand weer goed en (pijn)vrij te kunnen laten functioneren. Omdat ik allround podotherapeut ben is iedere patiënt dus ook anders. Dat vraagt om een persoonlijke, op maat gemaakte therapiekeuze en vorm. Daarom is het belangrijk om elkaar te kennen, De situatie te kennen waarin iemand zich bevindt en wat kan er wel en wat kan niet.

Persoonlijke aandacht staat voor mij centraal en daarom werk ik graag in een kleine praktijk. Ik bied graag kwalitatief hoge zorg en werk graag samen d.m.v. korte lijntjes. Daarnaast het ik affiniteit met manuele therapie.

Ik zie u graag bij Podo Services.