Patricia Gerritsen

Mijn naam is Patricia Gerritsen en ik heb in 2007 mijn opleiding podotherapie aan Saxion afgerond. Sindsdien heb ik gewerkt in diverse grotere praktijken om zodoende een brede kennis en ervaring op te doen.

Sinds mijn afstuderen ben ik 13 jaar verbonden geweest als docent aan de opleiding Podotherapie van Saxion.

Naast podotherapeut ben ik ook Master in de Onderwijskunde. In 2015 heb ik de master Leren en Innoveren afgerond. Tevens heb ik de opleiding echografie van de voet en enkel afgerond in 2020.

Naast mijn inhoudelijke expertise op het gebied van podotherapie en echografie ben ik specialist in het onderzoeken, opzetten en uitvoeren van projecten om zowel onderwijs als bedrijfsleven te innoveren. 

Tevens werk ik voor diverse commissies verbonden aan de Nederlandse beroepsvereniging voor podotherapeuten (NVvP).

Ik ben kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

 

 

Mariska Postmus

Hallo, mijn naam is Mariska. Ik werk op de administratie bij Podo Services.
Het kan dus zijn dat u mij aan de telefoon treft, maar ik zal vooral werkzaamheden achter de schermen uitvoeren. 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

Brian Slootweg

Graag zou ik mij even willen voorstellen, mijn naam is Brian Slootweg .
Ik ben woonachtig in Twente in het mooie Enschede.
Daarnaast vader van drie prachtige kinderen twee zoons en één dochter en gelukkig getrouwd.
Als beroep ben ik werkzaam als orthopedische schoenmaker bij Voetencentrum Slootweg in Almelo in het bedrijf van mijn vader.

Mijn opleiding voor orthopedische schoentechnicus heb ik in juli 2020 afgerond.
Inmiddels ben ik al 10 jaar werkzaam in dit mooie vakgebied orthopedie, na een aantal jaren vooral bezig te zijn geweest met de productie (het maken en herstellen van orthopedische schoenen). Kreeg ik de mogelijkheid om bij mijn vader in het bedrijf te komen werken en mij verder te ontwikkelen in het vak orthopedie.

Mijn passie in het vak ligt vooral bij om klanten te helpen. Welk soort orthopedische schoen past het best bij de klant om zo goed en pijnvrij mogelijk te laten functioneren in het algemeen dagelijks leven. Hierbij wordt uitgebreid gekeken naar de stand van de voeten, de houding van het lichaam en de wensen van de klant. Daarnaast zijn er tal aan mogelijkheden voor modellen en verschillende kleuren welke het beste past bij de klant en de mode van nu.

 

 

 

 

Team fysiotherapie (klik op het logo)