Patricia Gerritsen

Mijn naam is Patricia Gerritsen en ik heb in 2007 mijn opleiding podotherapie aan Saxion afgerond. Sindsdien heb ik gewerkt in diverse grotere praktijken om zodoende een brede kennis en ervaring op te doen.

Sinds mijn afstuderen ben ik 13 jaar verbonden geweest als docent aan de opleiding Podotherapie van Saxion.

Naast podotherapeut ben ik ook Master in de Onderwijskunde. In 2015 heb ik de master Leren en Innoveren afgerond. Tevens heb ik de opleiding echografie van de voet en enkel afgerond in 2020.

Naast mijn inhoudelijke expertise op het gebied van podotherapie ben ik specialist in het onderzoeken, opzetten en uitvoeren van projecten om zowel onderwijs als bedrijfsleven te innoveren. 

Tevens werk ik voor diverse commissies verbonden aan de Nederlandse beroepsvereniging voor podotherapeuten (NVvP).

Ik ben kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

 

 

Hanneke de Gelder

 

Hallo, ik ben Hanneke. Ik werk als pedicure bij Podo Services.

Het kan zijn dat u mij al eens heeft gezien bij Podoservices aan de Moutlaan of aan de Lasondersingel, maar mocht u mij nog niet kennen dan stel ik mij graag even aan u voor. Mijn naam is Hanneke de Gelder ik heb de opleiding tot Pedicure afgerond en om mij breder te oriënteren ben ik begonnen met de opleiding tot Medisch Pedicure. Ik ben getrouwd en wij hebben twee kinderen die inmiddels zijn uitgevlogen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te gaan golfen of fietsen maar ook om eens een nieuw recept uit te proberen.

Als pedicure ben ik aangesloten bij branchevereniging ProVoet.

Om mijn vakkennis up-to-date te houden, volg ik jaarlijks workshops en trainingen en bezoek ik regelmatig vakbeurzen. Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Mijn vaste werkdag is de maandag. Ik hoop u spoedig te zien voor een van onze voetbehandelingen.

 

 

Mariska Postmus

Hallo, mijn naam is Mariska. Ik werk op de administratie bij Podo Services.
Het kan dus zijn dat u mij aan de telefoon treft, maar ik zal vooral werkzaamheden achter de schermen uitvoeren. 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

Brian Slootweg

Graag zou ik mij even willen voorstellen, mijn naam is Brian Slootweg .
Ik ben woonachtig in Twente in het mooie Enschede.
Daarnaast vader van drie prachtige kinderen twee zoons en één dochter en gelukkig getrouwd.
Als beroep ben ik werkzaam als orthopedische schoenmaker bij Voetencentrum Slootweg in Almelo in het bedrijf van mijn vader.

Mijn opleiding voor orthopedische schoentechnicus heb ik in juli 2020 afgerond.
Inmiddels ben ik al 10 jaar werkzaam in dit mooie vakgebied orthopedie, na een aantal jaren vooral bezig te zijn geweest met de productie (het maken en herstellen van orthopedische schoenen). Kreeg ik de mogelijkheid om bij mijn vader in het bedrijf te komen werken en mij verder te ontwikkelen in het vak orthopedie.

Mijn passie in het vak ligt vooral bij om klanten te helpen. Welk soort orthopedische schoen past het best bij de klant om zo goed en pijnvrij mogelijk te laten functioneren in het algemeen dagelijks leven. Hierbij wordt uitgebreid gekeken naar de stand van de voeten, de houding van het lichaam en de wensen van de klant. Daarnaast zijn er tal aan mogelijkheden voor modellen en verschillende kleuren welke het beste past bij de klant en de mode van nu.

 

 

 

 

Team fysiotherapie (klik op het logo)